Segueix-nos a Twitter

jueves, 27 de octubre de 2011

Nous canvis a l’hora d’organitzar la Festa x la Salut per a la Marató de TV3

Estem treballant per poder portar a terme un acte de solidaritat i recaptar fons per a la Marató de TV3, el nostre objectiu principal és implicar la màxima col·laboració de les entitats i els ciutadans i ciutadanes del nostre municipi.

Després d’estudiar les possibilitats que tenim d’organitzar un concert en un recinte tancat, com ara és la Nau dels 50 metres, hem decidit en equip que no és una bona proposta.

Els requisits que per llei es demanen a l’hora d’organitzar un acte com el que preteníem són tants que no són al nostre abast i tampoc disposem de temps suficient per poder-los complir.

Després d’estudiar altres possibilitats ens en hem adonat que la millor opció és organitzar l’acte al carrer, un acte obert per a tothom.

I hem hagut de canviar la data proposada varies vegades, per qüestions organitzatives.

Tot apunta que la data final serà el divendres 16 de desembre, dos dies abans de la Marató de Tv3.

Durant el cap de setmana hi ha diferents propostes, el diumenge per exemple cal recordar que Palamós celebra la tradicional Fira Nadalenca.

Ara ens toca moure fils, començar a demanar les col·laboracions de les diferents entitats i organitzacions, fins a ara la resposta per part de tothom és tan positiva, que ens anima a tirar endavant entre tots i totes aquest acte que és i serà de tots i totes les palamosines!

Esperem que aquest bloc us engresqui i us animem a participar-hi per dir-hi la vostra i ajudar-nos a complir el nostre repte. Un repte que té com objectiu principal el treball en equip i la participació ciutadana.

Palamós en acció (24 joves de 14 a 17 anys)

No hay comentarios:

Publicar un comentario